2.07.2008 г., 7:36 ч.

Признание 

  Поезия
542 0 1
Откровено от сърцето, искам да призная толкова неща!
Искам да обичам, не искам никога да съм сама!
Искам да се боря в трудности и пак да побеждавам,
да съм силна, смела, борбена, но и добра.
Не искам да причинявам болка, не искам никой заради мен да страда,
не искам да съм лошата. Искам сърцето ми влюбено да пее,
искам всичко, за което съм мечтала, в реалност да превърна.
Искам без да се страхувам да мога силно и горещо да те прегърна!
Искам да живея както искам, а не както животът позволява,
искам да се смея и да можех с теб да се докосна до луната.
Не искам да съм грешна и да ме гледат със презрение,
не искам да съм жалка, не искам насила с неприятелите помирение.
Не искам да ранявам, а несъзнателно го правя
и след всяка рана празнота във мен остава.
Искам от утре да се чувствам жива, без задръжки, притеснения, лъжи.
Искам да обичам без да има някой, който в престъпление да ме вини!

© Димитринка Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??