19.08.2007 г., 0:32 ч.

Призрачен страх 

  Поезия
618 0 0

Винаги съм се страхувала от "сивото ежедневие".
Убива те бавно и смазващо и те погубва.
Убива и всичко красиво и живо край теб.
Усещам, че понякога завладява и НАС.
Изтръпвам и полагам усилия всеки път да не Го допускам.
Оставя ли го, ще ни погуби и убие нашата любов.
Не ще намеря смисъл аз тогаз от теб, нито ти  от мен.
Кажи ми нещо!
Струва ли си да го допуснем????
Аз не го допускам! Недей и ти!

© Теди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??