12.07.2008 г., 11:13 ч.

Призрачен воал е здрачът... 

  Поезия » Друга
1126 0 21

 

                                       Вдъхновено от:

                                       http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=122934

 

Призрачен воал е здрачът

и орисница - нощта.

Някъде щурецът плаче,

тайно влюбен във звезда...

 

Вятърът е стар издайник -

носи горе светъл дар.

И небето се разтваря:

пада влюбена звезда...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??