13.11.2005 г., 21:34 ч.

Проблясват сълзи... 

  Поезия
1076 0 5
  • Морето се оглежда във очите ти.
    Сребреят чайките в косите ми.
    Повява бризът и полека
     се ражда лунната пътека.

    .Вълните пеят в своя ритъм,
    вървя по плажа и се скитам..
    .Раздира тишината с крясък
     птица закъсняла.
    Фарът хвърля своя блясък,
    прибоят пее за раздяла.

    Проблясват сълзи под клепачите
    и мисля,че умирам.
    Че искам силно да заплача,
     едва ли подозираш.

    Бургаска нощ,
    вълни,
    морето,
    звездите,
    лодките и плажа,
    "сърцето плаче",
    е което искам да ти кажа.

© Людмила Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??