28.02.2005 г., 19:39 ч.

Пробуждане 

  Поезия
893 0 0

Живот, илюзия, съдба човешка
преплитат се във моята душа.
Останала в безвремието на
фалшиви и безлични грешки
днес бягам аз от свойта самота.


Звънят камбаните на мрака,
докоснали тъй нежната ми светлина.
Безброй искрици заблестяха
в поробената ми душа.


В любовта откривам свободата -
едно дихание далечно,
промъкнало се във нощта.
Усещам нежна топлината
на една приятелска ръка.

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??