19.03.2007 г., 16:44 ч.

Пробуждане 

  Поезия
609 0 1
             Душата ми - отворена рана, 
             заприличала на черна гробница -
             заключена, изгубена, сега бледнея,
             кажи ми, как ще влезеш в нея?

             Любовта, която в мен пробуди,
             като пиявица залепнала на мойто тяло,
             изпива силите, живота ми,
             струва ми се, че ще полудея.

             ... И някой ден ще се събудя,
             но не защото ще забравя -
             защото ще те прокълна
             да страдаш, както аз сега...

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??