17.04.2008 г., 20:03 ч.

Пробуждане 

  Поезия » Друга
503 0 1

 

                    Събудих се след дълъг сън.

                    Светът сега е по-различен.

                    Страхът избягал е навън.

                    Оставил белег в мен.

                    Изгряваща звезда краси 

                                                      лицето ми.

                    Усмивка върху устните

                                                         цъфти.

                    Усещане за лекота и нежност

                                                          гали ме.

                    Изплувам цялата в лъчи,

                                                         играейки си с времето.

                     Докосвам утрото с отворени

                                                               очи.

                     Протягам две крила разперени

                     над пропастта, в която бях.

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??