6.05.2009 г., 10:29 ч.

Пробуждане 

  Поезия » Любовна
451 0 4

Сън нежен от детство крилато

и светла милувка си ти;

лъч, който разтваря през мрака

за утрото дръзки врати.

 

Ти цвят си от китната пролет

и птица в простора огрян.

Безгрижен е първият полет

под свода на мъжката длан.

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??