2.04.2013 г., 20:18 ч.

Пробуждане 

  Поезия
471 0 3

Събудена, Земята

зелената си дреха

на слънцето простира.

А после шала бял

от цъфнали дървета

ще наметне,

пчелите в себе си ще приюти -

да ги нахрани

след дългия им сън.

С две ласкави ръце

ще ни обгърне -

в безпаметното дълго лято

любов и звук да съхраним.

Земята се събужда...

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??