3.11.2012 г., 11:25 ч.

Пробуждане 

  Поезия » Любовна
786 0 7

ПРОБУЖДАНЕ

 

... И парфюмът се разля

върху кожата златиста,

пърхащите сетива

блеснаха като мъниста.

 

... И докоснах те с ръка,

всяка фибра ме зовеше,

потреперих на мига -

сън ли е, умът крещеше.

 

... И под лунна светлина

в танц се вплетоха телата,

жадно пиеха страстта,

не усещаха земята.

 

... И настъпи сутринта,

няма диря от парфюма,

тихо влязъл през нощта

е на Любовта в костюма.

 

... И незнайно как така

сърчицето се пробуди,

в тази Ледена жена

заиграха пеперуди.

© Тея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??