30.06.2007 г., 1:11 ч.

Процентът мъжественост... 

  Поезия
610 0 12
Тренировка за ума ми си!
Всеки ден.
И всяка нощ
тренировъчните мускуси
във кръвта ти, като нож
ме секат... и разпиляваш ме...
С теб съм дяволска ЖЕНА!
Топлиш ме и изстудяваш ме!
И си тръгваш сутринта!

Ти си моята безумност!
Прежаднялият ми зов!
Неочакваната лудост.
Заклеймената любов!
Непривична съм до тебе!
А си тайно изпитание.
Кръстословица безмерна...
непосилна за решаване...
Неизбежната греховност си!
Моят миг неустоим!
Ти си в слетите ми полюси!

Мъжкото ми АЗ.

Без грим!

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??