6.01.2011 г., 19:51 ч.

Прочети ме 

  Поезия » Философска
647 0 6

 

Прочети ме ! Разлиствай ме цяла!

Потопи се сред моите страници!

Там душата си аз съм изляла.

Но за теб, не за някакви странници...

 

Попътувай из моето минало...

Разбери накъде съм поела...

И открий колко път съм изминала,

за да спра в тези страници бели...

 

И отново разлиствай, разлиствай...

Ожаднял да прочиташ мен – цялата...

Искам с теб да започнем на чисто

нова книга –

красива...

и бяла...

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??