5.02.2008 г., 17:43 ч.

Прочитай всяка страница от мен 

  Поезия » Любовна
1013 0 2
Без страх оковите свали ми.
Прости ме с мойта самота.
И видях неща незрими.
И чух звукът на тишина.

Светът отвътре ми показа
в нова, по-светла светлина.
Прегърна ме и думичка не каза.
Стопли ме със свойта топлина.

Обичам те - не искам да го крия.
Без тебе съществувам, не живея.
Омая ме прекрасната магия.
Без теб не ще горя - ще тлея.

Изпивай ме със поглед жаден.
Прочитай всяка страница от мен.
Докосвай ме, мигът е краден.
Но ти си все за мен роден.

Обичай ме – това те моля.
Обличай ме в целувки и въздишки.
Обичай ме и аз съм твоя.
Оплетена в любовните ти нишки.





© Ивелина Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Първият стих определено ме грабна, но по-нататък нещо... Има клиширани изрази, от които само губи творбата.
  • Е, няма как да не те обича! Много ми хареса!
Предложения
: ??:??