27.12.2005 г., 22:25 ч.

Продадена душа 

  Поезия
807 0 3

 

Душата си загубих,

на Дявола продадох я

за капчица любов,

а вместо това какво получих -

самота нощ след нощ.

И душата ми продадена

се лута сред сенките на мрака,

самотна и прокудена,

грачеща за помощ като сврака.

Но няма кой да й помогне,

да намери правилния път,

обречена е в Ада да потъне,

да се пържи в най – затънтения кът.

Цяла вечност ще се скита, ще се мъчи,

за милост Дявола ще моли.

Поне като червей да не се гърчи,

но дали ще го измоли........

© Ливия Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво и силно! Усмивки
  • Душата е много крехко нещо;веднъж продадена трудно се откупва отново,трябва да се потрудиш,но ако наистина искаш-успяваш
  • Сама трябва да измъкнеш душата от Дявола и да я изпратиш в ада!Не се предавай! 6+ и Поздрав! :о)
Предложения
: ??:??