1.07.2008 г., 12:14 ч.

Продавам се! 

  Поезия
943 0 4

Посветено!

 

Продавам се! Нима не може?!?

Не очакваше да стана като тях, нали?!?

Всичко се променя, разбери го,

вече съм от този вид жени!

 

 

Искаш да ме имаш? Добре! Плати си!

Желанието ти е заповед за мен!

Не стой дълго, а след време отиди си!

И без това не влагам чувства, ти си номер пореден!

 

 

При теб отново да се върна? Не, не искам!

Омръзна ми да живея по твоите правила!

Къде сгрешихме, не разбирам -

нашето не бе любов, а игра!!!

 

 

Продавам се! Но не за жълти стотинки!

Цената ми е твърде висока!

Съмнявам се някога назад да се върна,

просто залитнах в грешната посока!

 

 

( Виждаш ли колко боли, когато някой те оставя?!?

Това изпитвах аз всеки път, когато ти отиваше при Нея!

Но след всяка твоя изневяра не осъзнавах,

откъде намирах сили и прощавах...? )

© Алехандра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??