11.11.2007 г., 21:54 ч.

Продължавай 

  Поезия » Друга
878 0 6
 

Мисли бързо... не, не мисли!

Всичко на сърцето остави!

Ако имаш нещо - раздавай!

Ако нямаш нищо - пак се раздавай!

Продължавай нагоре, напред!

Живей! Запомни този съвет!

Сълзи обливат вечната скука...

Плачи от радост, да не ти пука!

Мъката и тъгата, погълнати в страха...

Не, не, не! Дъхът, погълнат от смеха!

Времето се мери с пари и стрелки...

Мери го със сърцето и неговите мечти!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??