141/ Това е глупав хуманизъм!
Във най-жестоката война
и варварите в нас навлизат,
ний да стои ме настрана!?
Аз Бога ми, не го разбирам,
от яд, и думи не подбирам!
От варварите като в Рим,
Ще можем ли да се спасим?!
Защо във детската градина,
ще пуснем Вълчо да влети
и чак тогава да мъстим
и да се тюхкаме с години!
Сега е време да не спим-
каквото можем да спасим!
© Hristo Slavov Всички права запазени