26.04.2017 г., 22:37 ч.

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
277 0 0

158/Реших да издам своя книга
в печатницата в Първомай,
но лесно до там не се стига
с мошениците в моя край.
И с „Август трийсет и четвърта...”
започнах аз да понадзъртам...
С романа ми, написан в стих,
най-първо аз се залових.
Корицата направи Ети.
Помогна ми и Валентин,
най-възрастния Маин син,
и работата бе подета...
Издателка ми стана Краса
и както казват – всичко втаса!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??