29.12.2016 г., 17:52 ч.

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
247 0 0

36/Напуснах Пламен и отбора...

Аз мисля  нещо споменех.

Не търсех дослук с тия хора,

защото в Атина не бях.

Те със това ме подцениха!

И тъй Съдбата ми решиха!

И тъй с приятеля Йордан

реших да ида във Иран!

Извадихме си документи.

Жена ми с туй се съгласи.

„Иранеца” ми разреши,

нали ми бяха конкуренти,

познаваха ме във Иран.

Така, че тръгнах със  Йордан...

 

 

37/Не бях работил във чужбина,

не знаех как ще бъде там

но имах здравата гърбина,

със всичко да се справям сам!

... Посрещнаха ни много мило,

а пък това ни даде сила.

И настанени във хотел,

подгонихме плана си смел.

Със нас дойдоха още двама:

помощник Данчов, масажист.

Отъпкахме си  пътя чист.

Не чакахме да има драми.

Живота ни бе уреден

и всичко тръгна според мен!

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??