10.01.2017 г., 13:19 ч.

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
287 0 0

 48/Аз бях на всяка тренировка,

съвети всякакви да дам.

Плана на всяка подготовка,

в детайли трябваше да знам...

За всички болни и нефелни,

да знам какъв илач са взели.

Травмираните, в кратък срок,

към здравето да сторят скок...

И ден и нощ да съм им квачка,

да са под моето крило.

И както вечно е било,

във полза роду все да бачкам!

И овластен с такава власт,

да си запълвам дните аз!

 

 

49/ Не бяха ми нещата чужди.

Това го правех и у нас.

Търчах да свърша чужди нужди...

И под ръка бях всеки час.

Аз исках всичко да раздвижа,

това бе моя първа грижа.

 Не само с хубава храна,

аз исках  силата да съхраня.

Да търся хубави илачи,

та хората да са добре

и никой да не разбере,

че аз законите не тача.

И никого да не предам,

 да стане  спортен „великан”...

 

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??