12.01.2017 г., 13:16 ч.  

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
281 0 0

52/ А третият човек бе Женя,

трениращ пловдивски деца,

мой състезател бивш, при мене,

готов да служи от сърце!

Най-младият бе масажиста,

случайно спрял на тая писта,

турче, израснало в Свищов,

във групата бе човек нов.

И тука трябва да ви кажа,

с различна вяра бе от нас.

Аз във уречения час

за сватбата му ще разкажа.

Почакайте ме, тук ще спра,

акъла си да събера!

 

 

53/ Йордан и Женя заявиха,

че ще живеят във Града.

В един квартал ги настаниха

и идваха от там с кола.

А аз и Раиф, масажиста,

потеглихме по друга писта...

Във залата с мерак голям

 устроиха ни бързо там.

Не чакахме жени и близки,

 а тук не пущаха жени,

а тях това ги уязви,

та квартири да поискат.

А моята добра жена

да дойде там не пожела!

 

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??