2.02.2017 г., 14:49 ч.  

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
309 0 0

82/ И днес човекът е разумен...

Не гледа да си навреди.

Постъпва винаги разумно!

Избягва всякакви беди!

Той има куп противоотрови

и гледа да не се отрови.

Но пък илача забранен

пò го привлича, според мен.

А нашта гадна надпревара

е най-ненужният остен.

Заблудата бе и у мен,

че някого тя ще разкара.

А   тия купища пари

за по полезно да  дадри!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??