11.12.2016 г., 11:42 ч.  

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
289 0 0

10/ Тъй тръгнахме да гоним „Миха”/,

със много стръв и яснота.

Заканите не ни смутиха

и плъзнахме пак по света...

Не бяхме винаги най-горе,

но щом си книгата разтворя-

тръгнахме да вървим напред,

да сложихме нещата в ред,

пак  искахме да станем първи,

стремяхме се да сме творци

и да направим първенци,

това на всички ни отърва!

От всички хора с хъс и дух,

аз лоши приказки не чух!

 

11/ За всички аз добре се грижех,

помагах в този труден път,

умело си нещата движех,

не исках във калта да спрат.

И правех всякакви магии,

от трудностите да ги скрия

и още сили да им дам,

четях и  се оправях сам.

Талантите им да разкрия.

Най- бързо до ги оздравя.

При нужда и  да ги спася

и  перспективи да разкрия.

Така, че тичешком вървях

да стигна винаги пред тях!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??