15.12.2016 г., 10:50 ч.  

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
295 0 0

14/ Тя в собствен огън загоряла,

не знаела на кой е свят,

но помощ  лекарска не щяла!

Ни „Бързата” да призоват!

Объркани били край нея,

във тая” лична епопея”.

Решили да ме призоват,

нещастието ѝ да спрат!

И добре, че са успели,

че само още един ден,

фатален би бил, според мен.

И болестта не бихме спрели!!!

О, както вечно е било,

че всяко зло е за добро!

 

15/  След болестта е сто проблеми,

жена ми бавно оздравя...

А дъщеря ми се зажени

И чак във Франция се спря!

Засели се с мъжа си в Ница.

мойта хубава" кралица"

И сватбата ѝ със Жозеф,

На всички ни направи кеф.

И Ети, мойта дъщеричка,

напусна родния си дом

и във живота влезе с взлом

и с този свят се заборичка,

а пък сина и Денислав

при нас остана жив и здрав!

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??