5.05.2006 г., 17:37 ч.

Прогони ме 

  Поезия
756 1 2
Пренебрежително отнасяш се към мен.
Аз влюбих се и съм във плен.
Реших да спра да ти говоря,
а почвам да се смея,после споря.
Освободи ме от любовните окови.
Прогони ме, да не съм до теб.
Забрави ме, аз не съм за тебе,
ти не си мъжа за мен.

© Еми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??