May 5, 2006, 5:37 PM

Прогони ме 

  Poetry
757 1 2
Пренебрежително отнасяш се към мен.
Аз влюбих се и съм във плен.
Реших да спра да ти говоря,
а почвам да се смея,после споря.
Освободи ме от любовните окови.
Прогони ме, да не съм до теб.
Забрави ме, аз не съм за тебе,
ти не си мъжа за мен.

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??