5.12.2017 г., 12:41 ч.

Проклета и наивна 

  Поезия » Любовна, Друга
758 0 1

Аз няма вечно да те чакам,

не си единствена на този свят.

За теб над триста стихове написах,

но ти така и не разбра!

 

Била красива и какво?!

Само празни обещания и думи....

Богата по природа ала бедна по душа,

какъв глупак, ума по нея си загубих!

 

И си тръгна и тръшна пак вратата.

Мамка му – проклета гордост.

Оправда се, не била щастлива.

Бил съм мъж за всяка, само не за нея....

 

Явно зодията играе малка роля.

Овен – проклета и наивна.

Грима и фондьотена не красят душата,

обаче ми повтаря, че като нея няма друга!

 

И ми вика "Ще ме търсиш!"

Да бе, как пък не....

Да не съм луд, на нейната възраст –

да тръгна да тичам след дете....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Атанас Николаев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разбирам те. Наистина, като нея няма друга. Всеки е уникален! Но, дя не знае, че била твоя муза! Да не прочете стих, посветен на нея... Е, па.... да си оди! Малко е като моя НОНА!
Предложения
: ??:??