14.09.2007 г., 23:42 ч.

Проклетнице 

  Поезия
600 0 3
Проклетнице,
отровният ти дъх за кой ли път пронизва ме в нощта.
Проклетнице,
ти отдавна искаш да превземеш моята душа.

Изменнице,
трябваше да си при него ти сега.
Изменнице,
уговорката ни беше той да чувства тази пустота.

Безсрамнице,
не чувстваш ли и капчица вина?
Безсрамнице,
безименна беше. Аз те нарекох Самота.

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??