22.04.2006 г., 22:54 ч.

Проклинам 

  Поезия
746 0 0

Проклинам деня, в който те срещнах!

Проклинам часа, в който осъзнах, че те обичам!

Проклинам всяка твоя дума, с която ме нарани!

Проклина чувството, сърцето да боли!

Проклинам това, че напразно ти се вричах!

Проклинам качеството мое да се доверявам!

Проклинам това, че вместо мен, все другите съжалявам!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??