Проклинам деня, в който те срещнах!
Проклинам часа, в който осъзнах, че те обичам!
Проклинам всяка твоя дума, с която ме нарани!
Проклина чувството, сърцето да боли!
Проклинам това, че напразно ти се вричах!
Проклинам качеството мое да се доверявам!
Проклинам това, че вместо мен, все другите съжалявам!
© ДаяНчеТооо All rights reserved.