19.04.2012 г., 22:27 ч.

*Пролет 18.04.2012 

  Поезия
317 0 0

Дъждът е нежен, слънцето прохладно.

Облаците като гости идват и отиват.

Земята всяка капчица изпива жадно,

свежи кълнове навсякъде пробиват.

 

Зелен килим на пътя си постлала.

Цветя и цветове в дръвчетата събуди.

Прелест в красотата си създала -

Душата ми във пролетта се влюби...

 

Възкръсна нов живот от сивота и киша.

От всяко семенце вълшебство сътвори.

Ето - думите не стигат ми да те опиша.

Светът изцяло в пролет се преобрази.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??