1.04.2020 г., 21:13 ч.

Пролет 2020г. 

  Поезия
351 0 0

Пролет дъхава дойде,
нов живот навън напира,
нищо няма да го спре,
път нагоре да намира.

 

Порят птиците простора,
клатят пъпките глави,
и оглася нежно хора,
и посеви и треви.

 

Зад прозореца затворен,
възхищавам часове,
за живота отговорен,
на живота казвам не!

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??