Apr 1, 2020, 9:13 PM

Пролет 2020г. 

  Poetry
357 0 0

Пролет дъхава дойде,
нов живот навън напира,
нищо няма да го спре,
път нагоре да намира.

 

Порят птиците простора,
клатят пъпките глави,
и оглася нежно хора,
и посеви и треви.

 

Зад прозореца затворен,
възхищавам часове,
за живота отговорен,
на живота казвам не!

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??