13.08.2012 г., 9:50 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
462 0 1

Погледни небето, облак бавно отминава,

слънцето стои зад него, смело,

упорито лъчите избиват над всичко сиво,

за да украсят небесата в красива усмивка,

да стоплят душата и сърцето да обича.

И в небето завърна се ято птици,

шарят из него като пламъчета във очите.

Като през пролет се размърда всичко живо,

цветът се разлисти, ухае различно,

а пеперуди се гонят из цветята красиви,

напомняики ти за нещо романтично.

И небето с цялата си синя мощ

призова слънцето във вечност и любов.

© Карина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??