Погледни небето, облак бавно отминава,
слънцето стои зад него, смело,
упорито лъчите избиват над всичко сиво,
за да украсят небесата в красива усмивка,
да стоплят душата и сърцето да обича.
И в небето завърна се ято птици,
шарят из него като пламъчета във очите.
Като през пролет се размърда всичко живо,
цветът се разлисти, ухае различно,
а пеперуди се гонят из цветята красиви,
напомняики ти за нещо романтично.
И небето с цялата си синя мощ
призова слънцето във вечност и любов.
© Карина All rights reserved.