21.03.2015 г., 10:07 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
317 0 3

Бурният вятър отвя дъждовете

и тежките мрачни мъгли.

Спокойно и мъдро небето

отново в синьо блести.

Полите си влажни разтърси земята

и сладкият ù дъх над нея лети.

Всичко живо с трепетна радост

изпраща зимните дни.

Неземно красива и млада

пролетта над земята лети.

Предвещава нови надежди

и слънчеви безоблачни дни.

Нова любов, нови копнежи

сбъдване на нови мечти.

На всеки от нас пришива крила.

Обичана пролет, добре си дошла!

 

 

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??