12.04.2015 г., 21:06 ч.  

Пролет 

  Поезия » Друга
337 0 0

Отиде си лютата зима,

дойде пролетта красива,

птичките пеят на двора,

цветята цъфтят на клона.

 

Децата играят в полето,

всички се радват, дивеят,

няма нищо по чудно 

от това да се радваш и пееш.

 

 30.04.2013 год

© Кармен николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??