Отиде си лютата зима,
дойде пролетта красива,
птичките пеят на двора,
цветята цъфтят на клона.
Децата играят в полето,
всички се радват, дивеят,
няма нищо по чудно
от това да се радваш и пееш.
30.04.2013 год
© Кармен николова All rights reserved.