22.04.2016 г., 8:32 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
306 0 0

 

        Пролет

 

Зелено, зелено…

отново е пролет.

Шуми в простора

птичият полет.

 

Дървета побелели

цветчета ронят.

Пчели лекокрили

по тях се гонят.

 

Глухарчета жълти,

надничат в тревата.

С листенца нови

се кичи гората.

 

Очите ми зелени

зеленото попиват.

Чувства съживени

отново ме опиват.

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??