Слънчеви лъчи.
Кокичета,лалета...
Първи топли дни.
Песни на врабчета...
Дългоочаквана, топла.
Любима и свежа...
Идва тя с надежда,
ароматна и нежна.
Ново начало.
Нарциси, примули...
Ухае на пролет...
...ухае на зюмбюли.
© Исс Всички права запазени