23.03.2019 г., 9:09 ч.

Пролет 

  Поезия » Гражданска
330 0 1



В първият ден на пролетта,
се будя от зимния леден сън.
Отварям очите си за любовта,
и виждам, колко е топло навън.

Пред мен изгрява чудна картина,
от слънце преплетено в цъфнали клони.
Сякаш никога не е имало зима,
и пролет живее във всички сезони.

А изгрев, загледан в птичета две,
от ръцете си пуска топли лъчи.
Пролет, в чистото синьо небе,
радост за моите пъстри очи.

Явор Перфанов
23.03.2019
Г.Оряховица
 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??