30.09.2005 г., 12:16 ч.

Пролет 

  Поезия
868 0 0

 

Слънцето блести.
Птиците запяват.
Тихо след нощта
буди се денят.
Вятърът шепти.
Любовта изгрява.
Пламва в миг пещта.
Пак е жив сънят.
Хиляди цветя –
радостни, засмени
ни показват ярки,
пъстри цветове.
Волна литвам с тях
в дебрите зелени,
сред мечти и шарки –
в други светове.

 

© Лилия Кашукеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??