2.03.2013 г., 11:39 ч.

Пролет моя 

  Поезия » За деца
690 0 6

Пролет моя



Пролет моя, животворна,

колко хубава си ти!

Сбра дружината сговорна

за гори и планини!

                                       

Там умората се губи

сред усмивки, песни, смях...

и по стръмните клисури

с истински другари бях.

 


 

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??