4.07.2006 г., 14:40 ч.

Пролет посред Лято 

  Поезия
1089 0 7
Малко е късно за пролет
а ето, в разгара на лятото
тя бавно в мене пристъпва
безшумно разтваря криле...
игриво косите подръпва...
с целувка от сън ме разбужда...
като тръпка по мене пролазва...

Като тропот на конски копита,
прашен облак, по път без посока
летен зной, лятна буря с градушка,
и светкавица пореща мрака...

Пролетта с тихи стъпки се връща....

© Емма Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??