27.02.2009 г., 8:55 ч.

Пролетен стих 

  Поезия » Друга
501 0 1
И грее слънце в облачността...
и носи аромата на мечта...
Вятър вее радостта...
и пренася любовта....

Какво ще кажеш да се спрем...
Какво си мислиш за нощта...
Колко мечти създаде през деня...
и разля по моста на света...

И самотен ден... боли...
и безкраен миг... шепти...
и дъждът крещи... Обичам те....
а нощта усмихва се... трепти....

Разля морето на брега...
Небе луна... дъга мечти...
И тих прекрасен миг....
усеща пролетния стих...


© Майа и Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??