26.03.2017 г., 19:59 ч.

Пролетна импресия 

  Поезия » Пейзажна
357 2 6

Генка Богданова

Тихо, тихо ведро утро!
Слънцето в росата спи.
В синьото небе бездънно
розова зора пламти.

С леки стъпки по земята
пролетният ден върви,
гали с нежна длан земята,
буди пъпки и пчели.

С пъстър цвят земята кичи,
лее сладък аромат.
Над пътека от кокиче
грейва пролетния свят.

Пак пробудени в сърцата
чувства радостни кълнят.
И родени във душата
хиляди мечти цъфтят.

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??