Боже мили,
толкова се скапах!
Дали с звезден прах
не се налапах -
докато съм скачал по звездите?
Или -
в "черна дупка" като рових,
с прах от въглища не се натрових?
Май че дойде време,
най-накрая,
с джипито си да се запозная!
....
- Колко ???
Шестдесет и шест години!?
Нищо:
както са дошли - ще минат!
Туй какво е? Пришки от лопата?
Значи,
в седмицата на гората,
със овошки си се занимавал?!
После си подскачал
на въженце?
Хайде стига - ти не си момченце!
Мислех че е
пролетна умора -
тя сега измъчва много хората.
Но,
като разправяш що си правил
вчера
и с какво си се товарил,
и като твърдиш,
че е от днеска -
само мускулна ще имаш треска!
Тя
от само себе си минава
и от нея помен не остава.
Но сме си
мъже на възраст ние -
трябва някоя кратунчанка
да те разтрие!
А ти -
една виагра да изпиеш -
та след това и нея да разтриеш!
Ей това е -
нищо друго няма!
Плащай прегледа - и да те няма!
© Ангел Чортов Всички права запазени
Весел Великден!