14.04.2008 г., 10:06 ч.

Пролетно 

  Поезия
517 0 11
Пролетта се спусна над земята
и - под нейната усмивка свята -
се посипаха навред в полята
първите цветя!

Прелетните птици долетяха
и - под всяка нова светла стряха -
лястовички весело запяха
в своите гнезда!

Тъй е хубаво да се живее
и да слушаш птиците да пеят,
и да те окриля младостта,

че макар да съм далеч от Нея,
в мене няма никакво съмнение -
че ме чака и обича тя!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??