8.04.2023 г., 19:42 ч.

Пролетно-щастливо 

  Поезия
150 1 1

Тихо е. Мълча и слушам

пролетния птичи свят.

В синьото копнежът сгушен,

чака ги да излетят.

 

Слушам ги – небесни трели,

как през времето растат

в химн щастлив и безпределен,

че възкръсва пролетта.

 

 

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??