4.04.2019 г., 10:20 ч.

Пролетно сърце 

  Поезия » Друга
364 0 8

Сърцето ми е бяло като лист,

по който няма нищичко изписано.

Единствено съдбата с тайнопис

безумните ми грешчици орисва.

 

Във него е заложена любов,

която би отвела чак до ада.

Дали за зло е, или за добро? -

не зная... Ала по-добра награда

 

за пулса ми от ангелски криле

не бих могла дори да си представя.

Когато над оградата зелен

е облакът от гиздавата лава

 

на цъфналите плачещи върби,

тогава бих прегърнала небето,

защото от сърцето ми кърви

любов към всичко пролетно и светло.

 

 

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??